...
...
...

De laatste opdracht is vorige week ingeleverd en het voelt vreemd. Geen deadlines meer, geen opdrachten meer en niet meer dagelijks worden beziggehouden. Ergens wel heel erg fijn om eens even tot rust te komen en het idee te laten bezinken dat we nu halverwege de opleiding zijn. Het begon 4 jaar en 3 maanden geleden als een wild idee, en nu zijn we aan het eind van het eerste jaar gearriveerd! God zij dank dat Hij zo goed voor ons heeft gezorgd in Zijn voorzienigheid!

We bedanken ook u voor uw steun, gebed en medeleven die u ons in de afgelopen periode hebt gegeven! We waarderen dat enorm!

Een korte blik in sommige van onze lessen:

Class time from Rene.Janneke on Vimeo.

Volgend jaar wordt voor René het jaar van de vliegopleiding. Hij ziet er naar uit. Het lijkt hem erg bijzonder om met een groep studenten de vliegopleiding te doen. Iedereen is erg gemotiveerd, maar het zal waarschijnlijk een pittig jaar worden. Sommigen zeggen dat het een 24/7 opleiding is. (Je bent er dag en avond mee bezig)

We hebben nu "zomer" vakantie, in December en Januari. Afgelopen week was het meer dan een hele week boven de 30 graden, met sommige dagen van 35 graden. Nu op dit moment regent het gelukkig en is het flink afgekoeld. In December zijn we uitgenodigd in Sydney, bij een bruiloft van een klasgenoot. We gaan daar al kamperend heen trekken, zodat we iets van dit mooie land kunnen zien. En met de kerst zijn we uitgenodigd voor een weekje Adelaide, bij de ouders van een medestudent. Het zijn flinke afstanden, maar als we het op het gemakje doen, valt het wel mee en is het voor Janneke (met haar groeiende buikje...) ook vol te houden! We zijn blij en dankbaar dat we zo onze vakantie kunnen invullen!

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...