...
...
...

Hier zijn we dan in Cairns. De spijkerbroek en de jas hebben we maar ‘weggegooid’. Het is hier elke dag 29 graden Celcius en iedere nacht 19 graden C.

Tropisch en best comfortabel. Een andere manier waarop we merken dat we dicht bij de evenaar zitten is dat het vroeg donker is. Om 18.30 gaat de zon onder en een half uur later is het pikdonker. Geen uren schemer.

 

We verblijven in Tree Tops. Dat is een zendelingen hotel waar zendelingen tegen goedkoop tarief kunnen verblijven. Het wordt gerund door MAF en Wycliffe (bijbelvertalers).

 

De Orientatie Training duurt twee weken en vind op Tree Tops plaats. Eén van de onderwerpen is de cultuur van de Aboriginals. Verder gaan we ook een beetje van de Aborginal taal leren. Benieuwd hoe dat gaat. Verder gaat het nog over huwelijksopbouw en geestelijke strijd. Noah moet de hele dag in de creche verblijven terwijl wij in de klas zitten. Hij vind spelen met andere kindjes erg leuk, dus hopelijk mist hij ons niet te veel.

 

Aanstaande zondagmiddag is de aftrap van de Orientatie Training. We worden dan naar Mareeba gebracht (onderhoudsbasis van MAF 60km verderop), voor ontmoetingen met de lokale staf, getuigenissen en eten!

 

Tree tops

 

Voorkant van onze kamer

 

Onze kamer. Noah is geobsedeerd door de draaiende ventilaroren aan het plafond. Hij wijst er naar en zegt 'die', 'die'.

 

Na de Orientatie Training volgen nog 4-6 weken specialistische vliegtraining (standaardisatie).

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...