...
...
...

Geduld en vertrouwen, dat zijn 2 woorden die het laatste jaar steeds terug komen. Zoals de meeste van jullie weten wachten we nog steeds op ons visum. Een langdurig proces waarin al heel wat geduld en vertrouwen aan te pas is geweest. We geloven sterk dat God alles in Zijn hand houd en dat Hij ook precies weet wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en waarom het gebeurt.

Vorige week kregen we te horen van de immigratiedienst dat we opnieuw verklaring van goed gedrag moesten aanvragen omdat de andere verlopen was, niet zo gek natuurlijk als onze hele aanvraag 8 maanden in de kast heeft gelegen van de immigratiedienst. Een tegenslag voor ons dus omdat de toekenning van het visum nu nog langer op zich laat wachten. We weten nog niet precies wanneer we naar Nieuw Zeeland gaan, omdat we pas kunnen boeken als het visum er is. (We moeten buiten Australië zijn als het visum wordt toegekend) Onzekerheid, en er komt nog meer aan want er is een te kort aan huizen in Arnhemland en de eerste mogelijkheid dat er een plaats vrijkomt voor ons is waarschijnlijk eind December. Dit betekent nog langer hier in het appartement verblijven en nog langer wachten voordat we eindelijk bij MAF kunnen gaan vliegen. Het is niet altijd makkelijk om positief te blijven denken en om te vertrouwen dat het goed komt. Om te blijven geloven dat God alles in Zijn hand heeft. Maar als we dan even rustig nadenken dan weten we dat God natuurlijk weet van het visum en dat Hij als Hij dat wil er zo voor kan zorgen dat het geregeld is. Hij weet van het huizen tekort, daar kan Hij zo een oplossing voor verzinnen. Maar blijkbaar is het nu de juiste tijd nog niet, waarom weten wij niet maar Hij wel!

Ondertussen zijn we net verhuist naar een nieuwe kamer, en er staan nog 2 verhuizingen te wachten naar andere kamers. Dit komt omdat we onze boeking moesten verlengen, maar de kamer waar we in zaten al uitgeboekt was na ons.

Al met al leren we zo steeds meer over geduld en vertrouwen, een waardevolle les. Zoals iemand tegen ons zei: hoe langer en moeilijker de weg naar het veld, hoe meer je overtuigt raakt van Gods bevestigingen in je roeping.

Een bevestiging die we kregen was het bericht dat onze "nominatie" (de 1e stap van het visum door MAF) nu definitief is goedgekeurd door de Immigratiedienst.

 

 

Eén van de stranden van Cairns waar we wat proberen te ontspannen.

Het zijn zo heerlijk zijn om hier te zwemmen, maar...

 

"I waited patiently for the LORD; he turned to me and heard my cry."
Ps. 40:1

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...