...
...
...

Natuurlijk is elk nieuw huis weer even wennen want we moeten weer uitvinden wat practische plekken zijn om dingen op te bergen, wennen aan de bedden en gewoon aan hoe het huis eruit ziet. De wasmachine staat buiten onder het afdak.

Helaas zitten er door gebrek aan geld voor onderhoud heel wat gaten in het afdak waardoor alles toch nog redelijk nat wordt.

 

Net als dat in Nederland de mieren plotseling allemaal uitvliegen zo vlogen een aantal weken geleden de termieten hier uit. Dit betekende dat rondom het huis allemaal vleugels op de grond lagen. Termieten zijn ongeveer 1,5 cm groot en de vleugels komen daar nog eens bij. Ook waren er een heleboel in de wasmachine trommel gekropen. Ik heb 5x moeten spoelen en had toen nog allemaal stukjes vleugel op mijn was!

De aarde hier is rood. Alles kleurt hierdoor natuurlijk ook rood, zo is de asfalt weg ook rood gekleurd. Hier hebben ze geen klei zoals in Zeeland maar heel fijn zand. De ramen waren schoon toen we aankwamen, nu 4 weken later zijn ze net zo vies alsof je in Nederland een heel jaar je ramen niet hebt gezeemd. Ook gaat het rode stof in alle kleding zitten, vooral van Noah. Een goede tip is het eerst met koud water te wassen en daarna met warm, anders krijg je de vlekken er nooit uit.

 

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...