...
...
...

Bij MAF geloven we dat Gods wegen hoger zijn dan onze wegen en vroegen wij een groep ondernemers mee te helpen bij het besparen van 9 ton. Toen zij twee vliegtuigen wilden betalen, was dat de bevestiging om het bod op vijf vliegtuigen uit een faillisement te doen. (MAF NL website)

Toen ik in Mareeba was voor de instrukteurscursus zag ik dat er hard wordt gewerkt aan de twee reeds gefinancieerde GA8 Airvans. MAF Nederland vroeg of ik wat foto's kon maken van het werk dat wordt gedaan om deze toestellen voor te bereiden voor het zendingsveld. Bijgevoegd fotoverslag is het resultaat.

De Supervisory Pilot cursus was erg goed. Naast nog een piloot uit Arnhem Land waren er ook twee piloten uit Papoea Nieuw-Guinea en twee piloten uit Afrika aanwezig voor diverse cursussen. Het was goed om de verschillende ervaringen te horen!

 

De Cessna 206 die ik van de rechterstoel leerde vliegen. Dat was even wennen, omdat ik de laatste 600 uur op de linkerstoel van een GA8 Airvan heb gevlogen (een piloot zit normaal op de linkerstoel). Daarnaast is flink aandacht besteed aan het leren trainen van piloten, en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Checking & Training binnen MAF International.

p.s. voor meer info over de 5=3 vliegtuigactie van MAF, zie de volgende pagina: http://www.maf.nl/projects/airvan-vliegtuig

 

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...