...
...
...

Noah

Wat een ander leven met zo'n klein kereltje! Drinken, luiers, troosten en slapen en daar draait het zo'n beetje deze eerste weken om. Wat een heerlijk ventje hebben we gekregen! We genieten er volop van en we klagen niet want hij slaapt 's nachts 5 à 6 uur door!

Na de keizersnede zijn we 6 dagen in het ziekenhuis gebleven, René mocht ook 's nachts er bij blijven wat heel fijn was. De verzorging was heel goed en een aantal mensen van de campus zijn op visite geweest. Weer thuis gekomen werd er elke dag voor 3 weken voor ons gekookt! Het grote voordeel van het leven in een 'community'. Heel veel mensen zijn even langsgekomen om een kadootje af te geven. Kraamvisite zoals wij dat in Nederland doen kennen ze hier niet zo. Ze zijn al snel bang dat het teveel wordt voor de kraamvrouw. René doet momenteel alles in het huishouden omdat ik weinig tot niks mag doen. Ik merk het snel als ik teveel doe of tever loop, dan moet ik echt weer rustig op de bank gaan zitten.

1 Van de studenten heeft als kadootje een fotoshoot gegeven. De resultaten zijn erg leuk, hier een paar foto's.

Post

Zoveel kaartjes en pakketjes! Overweldigend gewoon! Niet alleen van mensen op de campus maar ook heel erg veel vanuit Nederland. En zoveel emails dat we ze niet eens kunnen beantwoorden. Heel erg bijzonder en hartelijk bedankt daarvoor! Noah heeft nu heel veel kleertjes en ook al een flink aantal in het vooruit.

Ouders en zus

Momenteel zijn mijn ouders en zusje hier vanuit Nederland. Heerlijk om ze weer te zien na 1,5 jaar! En voor hen is het genieten van kleine Noah, als trotse opa en oma en tante vinden ze het geweldig om hem vast te houden en te bekijken. Op zulke momenten missen we onze andere broers en zussen die niet de mogelijkheid hebben om te komen. Ook missen zij ons. Ze hebben een neefje, maar ze kunnen alleen maar foto's kijken! Een kleine troost is dat we waarschijnlijk in December voor een korte periode weer naar Nederland komen. Dan is Noah alweer 8 maanden.

Het is ook heel fijn om aan onze ouders te laten zien waar we wonen, hoe het hier werkt en hoe ons leventje hier loopt. Ze zijn al meegeweest op een vlucht in de training area met René als piloot.

Ook hebben ze de omgeving hier een beetje verkend. Maandag hopen ze rond te gaan trekken voor 2 weken om zo een stukje van Australie te zien. Aan het eind komen ze nog een weekje naar Melbourne waar we naar een huisje op Philip Island zullen gaan.

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...