...
...
...

Elk jaar vind de 'pilot's meeting' plaats, waarbij alle piloten in Arnhem Land bijeenkomen voor twee dagen vergaderen. Het grootste deel van de tijd bestaat uit de 'verplichte nummertjes', zoals refresher-exams en noodprocedure-training, aangevuld met trainingsmodules voor actuele zaken. De noodprocedure training zorgt altijd voor wat fun, zeker wanneer er met vuur kan worden gespeeld! Het was voor René de laatste pilotenmeeting in Arnhem Land. Hierbij werd nog even stilgestaan en de waardering voor de bijdrage die René aan Arnhem Land heeft geleverd als piloot en later als trainer&checker werd uitgesproken.

Het is altijd mooi dat alle piloten er zijn, inclusief degenen uit de communities die we normaal niet dagelijks zien. Het zorgt altijd voor wat extra team-binding.

Ook erg leuk dat er nu zoveel Nederlandse piloten zijn! Sommige zullen binnenkort naar Papoea Nieuw-Guinea doorstromen waar ze de in Arnhemland opgebouwde ervaring gaan inzetten. Andere blijven voor lange termijn in Arnhemland. Het is erg belangrijk dat we de mix goed krijgen, want om andere programma's van piloten met ervaring te voorzien uit Arnhemland hebben we net zoveel piloten nodig die zich voor lange termijn in Arnhemland inzetten. Niet in het minst omdat de Yolgnu cultuur gebaseerd is op relaties, die nu eenmaal tijd vragen om te ontwikkelen en te verdiepen.

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...