...
...
...

Er staan ruim 30 mensen te wachten als de deuren om 9:00 uur opengaan.  En in de loop van de morgen wordt het nog veel drukker. Het is een komen en gaan. De derde editie van de kleding- en speelgoedbeurs is een feit. Het aanbod ziet er fantastisch uit. Met zo’n twintig personen is de avond ervoor keihard gewerkt om dit kleurrijke plaatje neer te zetten: twee zalen boordevol kinderkleding, de hal vol met dames- en herenkleding en nog een zaal gevuld met speelgoed en dergelijke en een koffiecorner. We hebben ons best gedaan om alles zo attractief mogelijk te etalleren en ook gedurende de verkoop surveilleren er 3 mensen die alles op orde houden en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Er wordt heel wat afgesnuffeld en daarbij het ene koopje na het andere verworven. De volwassenkleding is steeds meer in opkomst en scoort dit jaar goed.


Het is leuk om te horen dat er naast stapels kleding ook complimentjes de toonbank overgaan: “ziet er fantastisch uit, goed geregeld en mooie spullen” zijn kreten die we als organisatie graag horen!

Toppers zijn dit jaar een stoere leren heren jas voor 15 euro, een gave zitzak voor 8 euro, een te gekke damestuniek voor 3.50, een leuk meisjesrokje voor maar 1 euro, een jongenstrui voor 1.75, een zgan kinder cq wandelwagen voor 20 euro, een sheriff verkleedpak voor 1.50, een paar zwemvliezen voor 75 cent enz enz.

Als 5 uur na de opening de laatste koper de deur uitgaat, begint het opruimen. Ook deze keer zijn we als organisatie weer veel dank verschuldigd aan de vrijwilligers die ons komen helpen.

De uiteindelijke opbrengst is maar liefs 1700 euro. Iets waar we enorm dankbaar voor zijn.

In het voorjaar van 2010 hopen we opnieuw een beurs te organiseren.

De ThuisFrontCommissie

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...