...
...
...

Nu het bij jullie zomer is en jullie vast ook wel last hebben van deze kleine zwarte diertjes is het bij ons nu winter. Je zou denken dat je er dan vanaf was maar het tegendeel is waar. Voor we naar Australie vertrokken kregen we de tip om veel tupperware bakjes mee te nemen en het is maar goed dat we dat gedaan hebben!

Ik weet niet hoe ze het doen maar ze krijgen het iedere keer weer voor elkaar om iets te vinden wat ze lekker vinden. Onze pasta en pindakaas hebben vanuit de pot al overgeschept in een tupperware bakje. Onze chips moet na opening ook in tupperware want dat vinden ze blijkbaar ook heerlijk (wisten jullie dat? chips!) 

We gebruiken om ervan af te komen een soort organisch vergif wat ze mee het nest in nemen.

Ze vinden Ant-Rid ("mierenverwijderaar") erg lekker!

Maar net als we denken een nest te hebben uitgeroeid zit er wel weer ergens anders een nest, of een gaatje waar ze uit komen kruipen. En als je niet genoeg van dat spul neerlegt en ze niet allemaal dood zijn, beginnen ze met het opruimen van hun doden. Dat betekent dat nu een aantal weken onze badkuip een mierenbegraafplaats is. 

Mierenbegraafplaats

Om jullie even te laten weten dat wij geen vreselijke viespeuken zijn ;-), alle andere married couples hebben er ook last van. Een aantal van hen heeft een eigen koelkastje waar ze nu zelfs de suikerpot inzetten.

 

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...