...
...
...

Wennen doen we langzaamaan weer aan het leven in Nederland. We werken nu ook beiden een aantal dagen in de week, om dit verlof door te komen. Janneke in de thuiszorg en René bij een ro-ro terminal en wat free-lance werk links en rechts. Verder geven we in deze tijd van wachten op ons visum presentaties her en der in het land.

Deze foto is genomen op een basisschool in Oosterland die een actieweek voor de MAF heeft gehouden, met een fantastische opbrengst! Wij mochten namens MAF symbolisch het geldbedrag in ontvangst nemen. Daarvoor moesten we eerst een aantal vragen van de kinderen beantwoorden, zoals: "kan ik ook MAF piloot worden?" en "Is uw vliegtuig wel eens stuk gegaan?" Het was erg leuk om even met deze kinderen kennis te maken.

We zouden graag nog meer presentatie's geven. In de maanden Mei en Juni hebben we hier uitgebreid de gelegenheid voor. Weet u een locatie, neem dan contact op met de ThuisFront Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen dan over het werk dat we voor Mission Aviation Fellowship gaan doen onder de Aboriginals in Arnhem Land en laten foto's en video's zien.

Als u in de buurt van Goes woont, dan wilt u zeker de kledingbeurs 30 maart niet missen. Meer gegevens kunt u vinden op de poster hieronder.

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...