...
...
...

22 juni was onze afscheidsdag in Gove. De laatste dag naar school voor Noah en Judah, waar ze na gebed werden uitgezwaaid. De laatste keer eten met het team bij de boot club. Eerder al hadden we tijdens de conferentie een officieel afscheid gekregen met een mooie foto van Milingimbi voor aan de muur, gebed en een speech.

Elk jaar vind de 'pilot's meeting' plaats, waarbij alle piloten in Arnhem Land bijeenkomen voor twee dagen vergaderen. Het grootste deel van de tijd bestaat uit de 'verplichte nummertjes', zoals refresher-exams en noodprocedure-training, aangevuld met trainingsmodules voor actuele zaken. De noodprocedure training zorgt altijd voor wat fun, zeker wanneer er met vuur kan worden gespeeld!

De nieuwe rol als 'Head of Delivery' bij het MAF Flight Training Centre betekent dat er een verhuizing aan gaat komen. Eind juni hopen we te verhuizen naar een van de dorpjes in de omgeving van Mareeba airport. Natuurlijk betekent verhuizen ook afscheid nemen. Dit is niet gemakkelijk omdat Arnhemland al 6 jaar ons thuis is. Zeker voor Noah en Judah is het moeilijk om afscheid te nemen van hun vriendjes en de school. We maken een lijst met dingen waar we nog graag heen willen om ‘goodbye’ te zeggen.

In 2010 begon onze training aan de vliegschool van MAF in Australië, die toen nog in Melbourne zat. Dankzij uw support werd het mogelijk dat wij voor MAF zijn getraind. Inmiddels hebben we zes jaar gediend in Arnhem Land onder de Yolŋu bevolking.
Half juli gaat René beginnen in een nieuwe rol bij MAF! Als 'Head of Delivery' gaat hij samen met twee anderen de dagelijkse leiding van de MAF vliegschool in Australië handen nemen. Dit MAF Flight Training Centre is nu in Mareeba, een stuk dichter bij Arnhem Land. Een uitdagende functie! De rol wordt ook wel 'Operations Manager' genoemd.

Locatie

Locatie

Translate

Deutsch    English    Français Powered by GoogleTranslate

Search


Lokale tijdGoes


Nhulunbuy

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...