...
...
...

Wat houdt 'Head of Delivery' nu precies in? Hier een verslagje van vandaag: 

Rachel, een Recruitment Officer uit de UK (Engeland) bezoekt ons vandaag. Ik besteed een paar uur met haar om uit te leggen wat het Training Centre betekent voor de toekomst van MAF.

Wat houdt 'Head of Delivery' nu precies in? Hier een verslagje van vandaag:

Maandagmorgen. Ik zit samen met Julie, onze administrateur om een aantal aanvragen te bespreken voor toekomstige piloten. Julie draagt zorg voor alle binnenkomende aanvragen. We bespreken ook hoe we de vliegschoolsoftware beter kunnen gebruiken voor betere administratieve efficientie.

Om 11 uur heb ik een 15 minuten durend telefoongesprek (in het Nederlands!) met de Fleet Manager van een groot luchtvaartbedrijf in Papoea Nieuw-Guinea.

22 juni was onze afscheidsdag in Gove. De laatste dag naar school voor Noah en Judah, waar ze na gebed werden uitgezwaaid. De laatste keer eten met het team bij de boot club. Eerder al hadden we tijdens de conferentie een officieel afscheid gekregen met een mooie foto van Milingimbi voor aan de muur, gebed en een speech.

Elk jaar vind de 'pilot's meeting' plaats, waarbij alle piloten in Arnhem Land bijeenkomen voor twee dagen vergaderen. Het grootste deel van de tijd bestaat uit de 'verplichte nummertjes', zoals refresher-exams en noodprocedure-training, aangevuld met trainingsmodules voor actuele zaken. De noodprocedure training zorgt altijd voor wat fun, zeker wanneer er met vuur kan worden gespeeld!

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...