...
...
...

Wat houdt 'Head of Delivery' nu precies in? Hier een verslagje van vandaag:

Woensdagochtend ontmoet ik de Finance Manager van MAF International om het budget voor 2019 af te ronden. Nu zullen er een aantal budgetronden in Cairns volgen later deze maand.

We bespreken wat veranderingen die ik heb aangebracht in opleidingskosten, om deze accurater en transparenter te maken. We keken ook naar de beste manier om de trainingkosten te verminderen voor toekomstige MAF piloten. Nationale MAF kantoren verwijzen toekomstige MAF piloten vaak naar ons voor hun opleiding, in plaats van een willekeurige vliegschool, omdat de kwaliteit van training en onze procedures volgens de MAF normen gaan.

's Middags bracht ik wat trainingsopties in kaart voor een van onze studenten. Ik plande ook de komende week voor de studenten, door hun vluchten te boeken, instructeurs toe te wijzen en vliegtuigen, zodat we de vaart erin houden.

Morgen ontmoet ik de Vlootmanager van een groot luchtvaartbedrijf uit Papoea Nieuw Guinea. Zij zijn van plan om een PNG local naar ons te sturen en hij wil graag zien wat het Training Centre te bieden heeft. Ideaal gezien trainen wij een PNG local op van nul-uren ervaring totdat ze klaar zijn om een baan bij dit bedrijf krijgen.

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...