...
...
...

RenéRené werkte negen jaar lang als Hardware- en Softwaredesigner bij verschillende bedrijven in de professionele radio- en televisiebranche.

Vliegen zat er vanaf jongs af aan in, maar het bleef bij een zweefvlieghobby.
        
In 2005 kreeg René een zweefvliegongeluk. Tijdens de revalidatie hiervan, werd de overtuiging geboren een andere koers in te zetten. René kwam in contact met een MAF piloot-in-opleiding. Zijn verhaal maakte René warm om te gaan vliegen voor het goede doel.

René wil graag zijn talenten en gaven zo breed mogelijk inzetten om andere mensen te helpen.


JannekeJanneke is gekwalificeerd basisschooljuf en heeft daarnaast 6 jaar als gekwalificeerd verpleegkundige in een ziekenhuis gewerkt.
                
Zij heeft al van jongs af aan de droom om zendelinge te worden. Een eenzaam hutje met allemaal bruine kindjes eromheen was toen haar ideaal beeld.

Janneke wil graag helpen waar nood is met de talenten en gaven die zij heeft ontvangen. Ook zal zij voornamelijk zorgen voor hun zoontjes Noah en Judah.

In 2005 besloten ze samen een uitzending voor MAF zendingsvliegers als doel te stellen. Veel gebed en support van familie, vrienden en kerk hebben geholpen deze droom te realiseren.

Na een opleiding in Melbourne (Australië) van twee jaar, waarbij ze allebei een bijbelschool hebben gevolgd en René een vliegopleiding, begonnen ze eind 2011 in het MAF programma in Noord-Australië. De Aboriginal bevolking die daar woont heeft de hulp van MAF personeel hard nodig.

MAF onderhoudt een vliegdienst naar de afgelegen bushdorpjes van de Aboriginals. Dit maakt medische hulp, onderwijs, voedsel en brandstof (tijdens het natte seizoen), kerkwerkers en reizen toegankelijk voor de achtergestelde oorspronkelijke bewoners van Australië. MAF brengt hoop in een situatie waar weinig hoop is.

 

Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor mij gedaan.
Matt 25

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...